Alla inlägg den 8 maj 2013

Av Linda - 8 maj 2013 20:38

Förlåt för att jag har varit dålig på att se er alla mina Solisar. Förlåt..


Ja ni, jag kommer nog få krypa tillbaka till mitt gamla jobb istället. Jag tror inte att jag fixar det.

Jag vet inte om jag kan ta på mig allt det ansvaret som man har på ett arbetsställe som IVA. Jag menar, 6 veckor är ingenting, man skulle behöva sååå mkt fler veckor. Och speciellt då när man inte har ett uns av sjukhusvana. 

Har ju inte ens varit specielltmkt på sjukhuset överhuvudtaget. Den mesta erfarenheten jag har av sjukhuset är väl förlossningen då. När jag födde Elias liksom. Men jag mår så jäkla dåligt just nu, för jag har sån fruktansvärd beslutsångest. För det är ju jätte intressant och jätte spännande att få göra nånting heeelt annorlunda än hemvården. Men som sagt, jag vet inte om jag vill ta på mig det ansvaret man får om jag inte känner mig säker på alla moment och alla maskiner och knappar och allt sånt. Jag skulle inte kunna leva med vetskapen att någon kanske trillar av pinn på något av mina pass bara för att jag kanske inte tagit rätt beslut eller råkat göra något fel.

Men jag har ju inte jätte glada tankar om att behöva krypa för en viss människa för att kanske få jobba där i sommar igen. Men hemtjänsten kan jag iaf.

Jag vet helt enkelt inte hur jag ska göra!!??!!   


Vikken looser jag är alltså!!  


//Linda




Ovido - Quiz & Flashcards